Vacatures


Planvoorbereider transVORM

Onder het motto ‘in het bestaande zit de echte waarde’ renoveert en transformeert transVORM bestaand vastgoed in zowel eigen ontwikkelprojecten als die van onze vaste opdrachtgevers. transVORM is onderdeel van de VORM bedrijven en houder van onder andere het VGO-keurmerk, is volledig gespecialiseerd in het verduurzamen van bestaand vastgoed. Renoveren, transformeren en vastgoedonderhoud zijn de specialisaties van transVORM. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een Planvoorbereider transVORM.

Wat verwachten wij van jou?

Als planvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het voortraject van een transformatie- en/of renovatieproject. Je coördineert en realiseert de ontwerp- en engineeringsfase binnen gestelde tijd en budget. Je vindt de juiste balans tussen de belangen van de opdrachtgever (wiens aanspreekpunt jij bent), het proces, de kosten en de kwaliteit.

Aan het eind van het proces zorg je voor overdracht naar de realisatie. Daarbij voer je een nauwkeurige controle uit op uitvoerbaarheid en financiële haalbaarheid. In nauwe samenwerking met een team van specialisten bestaat jouw takenpakket uit:

 • het benoemen van risico's binnen het project en het eventueel inschakelen van (externe) deskundigen;
 • het samenwerken met ketenpartners, onderaannemers en toeleveranciers. Jij bent in deze fase van het project het aanspreekpunt en deskundige op het gebied van kosten, bouwmethodiek, planning en logistiek; het opstellen van efficiënte tot in detail uitgewerkte planningen en tijdsschema's;
 • het uitwerken van effectieve, gedetailleerde werkmethoden, werkplannen en (specifieke) werkinstructies;
 • het opstellen van processchema's met bijbehorende fasedocumenten;
 • het organiseren van overleg met onderaannemers om de verschillende disciplines op elkaar af te stemmen, bewaken van de kwalitatieve en kwantitatieve voortgang van het tekenwerk van deze partijen en vastleggen van de afspraken;
 • het geven van presentaties aan o.a. opdrachtgevers
 • Jij bepaalt hierbij de visie, bewaakt de planning, anticipeert op mogelijke knelpunten en coacht naar het beste resultaat voor onze klanten. Je valt direct onder onze hoofd Voorbereiding.
 

Wat zijn jouw kwaliteiten?

 • een afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau in de richting Bouwkunde, Technische Bedrijfskunde of een soortgelijke richting;
 • 5-10 jaar relevante werkervaring;
 • aantoonbare ervaring met / kennis van BIM, RGS en LEAN, revit, powerpoint en indesign;
 • ervaring met corporaties en/of bouwteamprojecten (pré);
 • niet vies om af en toe een tender draaien;
 • analytisch en commercieel onderlegd;
 • communicatief vaardig;
 • cijfermatig inzicht;
 • denken in oplossingen, flexibele werkwijze, altijd klantgericht.
 

Wat kun je van ons verwachten?

Als jij die kandidaat op hbo-niveau bent met de juiste bouwkundige kennis en ervaring, dan bieden wij je een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden. Zeker zo belangrijk is dat je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken. We zijn VORMers met passie. Daarom zoeken wij mensen die zichzelf en elkaar steeds weer opnieuw willen uitdagen, omdat we geloven dat het jou, de organisatie en daarmee de klant beter maakt.  We bieden je een uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.
 
Wil je meer informatie dan kun je ook contact opnemen met Evert van der Kleij (Hoofd Voorbereiding) Hoofd Voorbereiding) via e.vanderkleij@vorm.nl of mail je CV samen met een motivatie naar J.Villanueva@vorm.nl. Meer weten over transVORM? Kijk op transvorm.info. Meer weten over VORM? Kijk dan op VORM.nl.
 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Werkvoorbereider transVORM M/V

transVORM is dé expert op het gebied van bestaand vastgoed. De juiste strategie heeft ervoor gezorgd dat wij tot de Top 5 van Nederland behoren. Dit succes vraagt om uitbreiding van ons team. Ben jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van bestaand vastgoed, heeft BIM geen geheimen meer voor jou en zijn termen als ‘ResultaatGericht Samenwerken’ en ‘Total Cost of Ownership’ dagelijkse kost? Heb jij daarnaast een flinke dosis lef, durf je innovatief te zijn en sta jij open voor de nieuwste LEAN-technieken?

Wat zijn jouw kwaliteiten?

We vragen een bouwkundige opleiding op minimaal HBO niveau, aangevuld met  ervaring. Problemen pak je creatief aan, je werkt goed samen en je kunt onderhandelen. Wij zoeken iemand die altijd bereid is om nieuwe inzichten op te doen. Kijk op kosten, goed communiceren en flexibiliteit zijn belangrijke items. Je vindt het een uitdaging om techniek te verbeteren en kosten te reduceren.

Ben jij een Topper op het gebied van werkvoorbereiding? Dan zijn wij opzoek naar jou!

 

Stuur dan jouw motivatie en uitgebreid CV naar j.villanueva@vorm.nl.